Başkan Seyfi Dingil Denizciler Polis Kontrol Noktasını Ziyaret Etti

0
212

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçe genelinde sürdürdüğü ziyaretler kapsamında Denizciler polis noktasını ziyaret ederek polislerle sohbet etti.

Toplumun tüm kesimleri ile iç içe olan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, burada görev yapan polislerle sohbet etti.

Görevli polisler tarafından Başkan Seyfi Dingil’e çay ikram edilirken Başkan Seyfi Dingil, polislere görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Seyfi Dingil, emniyet personelinin can siperhane görev yaptığını belirterek; “Emniyet güçlerimiz her daim halkımızın güvenliği için görevi başında. Kentimizde ve bölgemizde asayiş ve huzurun sağlanması noktasında önemli çalışmalara imza atıyor. Tüm polislerimize aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum. Vatan, Millet ve Bayrak uğruna kanlarıyla topraklarımızı sulayarak mukaddes kılan tüm Şehit polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Halkımızın can ve mal emniyetini korumak, huzur ve güven ortamını tesis etmek için büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Polis Teşkilatımızın her daim yanındayız. Özveriyle görev yapan başta ilçemizin güven ve huzur şehri olmasında görev alan İskenderun Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere, bütün Emniyet Teşkilatı mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here