Gitar Virtüözü Murat Tambay Vefat Etti

0
799

İskenderunlu Gitar virtüözü Murat Tambay, genç yaşta kalp krizine yenilerek hayatını kaybetti. Tambay, Salı günü İskenderun Latin Katolik Kilisesi’nde saat 15.00’te yapılan cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Zamanın tanınmış gitaristlerinden Abut Tambay’ın oğlu Murat Tambay, 38 yaşında kalp krizine yenik düşerek hayata gözlerini yumdu. Uzun yıllardır İskenderun dışında çalışan Murat Tambay’ın cenaze töreni Salı günü İskenderun Latin Katolik Kilisesi’nde yapıldı. Tambay’ın naşı, cenaze ayininin sonunda Karaağaç Asri mezarlığında, gözyaşlarıyla birlikte toprağa verildi.

İskenderun Gazetesi olarak Murat Tambay’a, Allah’tan rahmet, Tambay ailesine, sevenlerine ve tüm dostlarına başsağlığı dileriz.

Murat Tambay kimdir?

Aslen İskenderunlu olan Murat Tambay, 24 Mayıs 1979 yılında doğdu. Uzun zamandır İstanbul’da olan Murat Tambay, çok sayıda sanatçının albüm ve sahne çalışmalarına gitarı ile katkıda bulunmuş ve müzik otoriteleri tarafından, gitar virtüözü olarak değerlendiriliyordu. Tambay, ünlü sanatçı Selami Şahin ile de uzun yıllar boyunca sahne aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here