Arsuz Belediye Başkanı Culha; “Anne Sevgisi Sevgilerin En Büyüğüdür”

0
93

anneler günü1Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yarın kutlanacak olan Anneler Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Anne olmanın Allah’ın kadınlara sunduğu en büyük hediye olduğunu vurgulayan Culha; “Karşılıksız sevgi, emek ve özveriyle bizleri dünyaya getiren, en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizin bu zor, ancak kutsal görevlerini severek yerine getirdikleri muhakkaktır. Hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm anneler, ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, koruyucumuz, destekçimiz ve yüreklerinde taşıdıkları adalet, sabır, iyilik, merhamet ile hayatlarımıza ışık tutan mucizelerimizdir.

Anne olmak Yaradan’ın kadınlara sunduğu en büyük hediyedir. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir ve dünyada bu sevginin yerini dolduracak başka hiçbir sevgi yoktur. En değerli varlığımız baş tacımız annelerimizin bunca özveriye rağmen bizden tek beklentisi ise “sevgidir.” Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır. Onların gülen yüzleri de bizler için en değerli hazinedir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here