Başkan Savaş, Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı Seçildi

0
114

yilin-baskani1Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kırıkkalegücü Spor Kulübü’nün düzenlediği 11. Geleneksel ‘Mehmet Can Öztürk’ Ulusal Yılın Spor İnsanları Ödül Töreni’ne katıldı.

 İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde ‘Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülü’nü alan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yaptığı konuşmada ödüllerin maddi değerlerinden daha çok Hatay’dan Kırıkkale’ye gelmenin kendisi için manevi değerinin oldukça önemli olduğunu vurguladı.

“Amatör Kulüplere Gücümüz Yettiğince Destek Veriyoruz”

Ödülünü spora gönül vermiş tüm belediye başkanları adına aldığını vurgulayan Başkan Savaş; “Belediye başkanı deyince insanlarımız sadece altyapı, üstyapı ve park çalışmaları gerçekleştiriyoruz diye düşünüyorlar. Ancak belediye başkanları sadece bu işleri yapmaz. Kanaat önderleri olarak çocuklarımıza ve gençlerimize hayatı öğretecek eğitim, kültür ve sporda örnek teşkil edecek tesisler yapılması ve amatör branşlara her anlamda destek vermesi lazım. Bizler amatör kulüplere gücümüz yettiğince destek veriyoruz. Bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ulusal spor kanallarının ödül törenine yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Kırıkkalegücü Başkanı Güven Gündüz; “Birbirinden değerli insanları Kırıkkale’de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Ödüle layık görülen ve spora gönül veren bütün misafirlerimizi kutluyorum” dedi.

Gerçekleştirilen ödül töreninde katılımcılarla tek tek ilgilenen Kırıkkalegücü Başkanı Güven Gündüz, gerçekleştirdiği hizmetler ve spora vermiş olduğu destekten dolayı Başkan Savaş’a teşekkür ederek ödülünü takdim etti.

Çeşitli dallarda 30 adayın ödülleriyle buluştuğu 11. Geleneksel ‘Mehmet Can Öztürk’ Ulusal Yılın Spor İnsanları Ödül Töreni, toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here