İkem Koleji İskenderun Şampiyonu!

0
282

ikem-koleji-24Özel İKEM Koleji Okul Sporlarında Genç Kızlar Basketbol A Kategorisinde Pazartesi günü Yükseliş Koleji ile karşılaştı. İskenderun Kapalı Spor Salonunda oynanan İskenderun Birinciliği karşılaşmasında Yükseliş Koleji Genç Kızlar A Basketbol takımını 71-48’lik net bir skorla yenen İKEM Koleji İskenderun Şampiyonu oldu.

Bu galibiyetle Hatay Şampiyonasına bir adım daha yaklaşan İkem Koleji, bundan sonra Antakya gurubu ikincisi ile oynayacak ve bu maçını da kazanırsa Hatay Finallerinde oynamaya hak kazanacak.

Basketbol kategorisinde ‘Tek takım dört kupa’ parolasıyla yola çıktıklarını hatırlatan Beden Eğitimi Öğretmeni, Basketbol Koçu Hamit Duman, kulüp müsabakalarında da Hatay finallerine ulaştıklarını belirterek; “Bu başarılarımız tesadüf değil. Yaz-Kış demeden, hiç durmadan çalışıyor, emek sarf ediyoruz. Haklı galibiyetleri ve şampiyonlukları bu yoğun tempo ve çaba sonucu kazanıyoruz. İKEM Koleji ailesi çok tecrübeli ve destekleyici bir ekip. Kurucusundan müdürüne, öğretmenlerinden personeline kadar birbirine sımsıkı sarılmış bir ekibiz. Bu başarılar İKEM Kolejinin ve unutulmasın ki İKEM Koleji bir Hatay kurumudur. Emeklerinden dolayı herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Diğer Branşlarda da İddialar Sürüyor

2016-2017 eğitim-öğretim sezonunda kupaları tek-tek toplamaya başlayan İKEM Koleji, Masa Tenisi Yıldız Erkekler Hatay Şampiyonluğunu kazandı ve Yüzmede Hatay Şampiyonu oldu. Okulun başarılı sporcuları, kros, dart, bocce ve futsal branşlarında ilkokul, ortaokul, Anadolu ve Fen lisesinde her alanda iddialı şekilde ilerleyeceklerini belirttiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here