Başkan Gül; “Sizler Bizim Sesimizsiniz”

0
81

İGC’den Belen Belediye Başkanı Gül’e Hayırlı Olsun Ziyareti

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette ülke gündemi ve Belen ilçesinin sorun ve talepleri konuşuldu. Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül; “Nazik ziyaretinizden dolayı sayın başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bizler siyasi hayatımız boyunca hep birlikte çalıştık. 31 Mart seçimlerinde de bana olan desteğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum.

İnşallah layık olduğum bu görevi alnımın akıyla tamamlamak için canla başla çalışacağım. Basın mensubu arkadaşlarımla da yaptığımız hizmetlerin kamuoyuna duyurulması konusunda, birlikte çalışacağız. Çünkü sizler bizim sesimizsiniz” ifadesini kullandı.

İGC Başkanı Veysel Cıncık da yaptığı açıklamada; “İbrahim Başkan, çok uzun zamandan beri, kararlı ve cesaretli tavırlarıyla tanıdığımız bir kardeşimiz, bu makamda çok güzel işlere imza atacağına gönülden inanıyoruz. Gece gündüz demeden basın mensupları olarak her zaman yanındayız. Allah yar ve yardımcın olsun” diye konuştu. (Haber: İlyas E. TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here