Başkan Fatih Tosyalı; “En Büyük Engel, Sevgisizliktir”

0
136

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada; “En büyük engel, sevgisizliktir” dedi.

“Engelliler Haftası”nın, engelli vatandaşlarımızın bir kez daha hatırlanması, sorunlarının daha yakından dile getirilerek, toplumun dikkatinin çekilmesi ve çözüm yollarının bulunması, önlenebilir nedenlerle oluşan engeller konusunda toplumda yeterli bilincin oluşması açısından önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Engellilerimizin başkalarına muhtaç olmadan toplumsal hayata katılmaları ve daha iyi hayat şartlarına kavuşabilmeleri için yapılan çalışmalar, toplumsal ilgi ve duyarlılığımız ile hız kazanacaktır.

Engelli insanların yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur.Mutlu ve huzurlu bir toplum olmanın yolu, bireylerin hayatı paylaşarak birbirlerinin sorunlarına duyarlı olmasından geçmektedir.

Engellilerimizi anlamaya ve yalnızca bir gün değil her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışmalıyız. Bu konudaki bilinç ve hassasiyetin daha da artmasına vesile olması temennisiyle Dünya Engelliler Haftasını kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here