Şehit Pamir ve Mithatpaşa Caddeleri Birbirlerine Bağlanıyor

0
155

bld-yıkım çalışması1İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir merkezinde olmasına rağmen yıllarca eski haliyle duran ve trafiği engelleyen binanın yıkımını gerçekleştirdiler.

Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan bina, İskenderun Belediyesinin girişimleri ile gece geç saatlere kadar yapılan çalışma sonrasında tamamen yıkıldı. Yıkımı yakından takip eden esnaflar; “Geç kalınan bir çalışma, Allah Seyfi başkandan razı olsun. Hiç yakışmayan ve trafiği engelleyen yapıya son verdiler” diyerek duygularını ifade ettiler. Yıkım mahalline Belediye Meclis üyeleri ile birlikte gelerek incelemelerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentin önemli bir sorununu daha çözdükleri için mutlu olduğunu söyledi.

bld-yıkım çalışması2

İskenderun’un hızla gelişen ve büyüyen bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “Yeni yapılandırdığımız Barış parkının hemen yanında bulunan eski bina hem yaya hem araç trafiğini olumsuz etkiliyordu. Gerekli girişimi yaparak binanın yıkımını gerçekleştirdik. Böylelikle Şehit Pamir Caddesi ile Mithatpaşa caddesini birbirine bağlayacağız. Sanıyorum bu hizmetimiz yıllarca halkımız tarafından bekleniyordu. Daha yapacak çok işimiz var. İskenderun halkı hizmetlerin en güzelini hak ediyor” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here