Başkan Culha, Karaağaç Sosyal Marketi Ziyaret Etti

0
92

arsuz-sosyal market1“Marketimizin Ayakta Kalması İçin Halkımızın Desteği Önemli”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ‘El ele verelim elden ele paylaşalım’ sloganıyla hizmete başlayan Karaağaç Sosyal Marketi ziyaret etti. İhtiyaç sahipleri ile yardımseverler arasında gönül köprüsü oluşturan marketin sorumlusu Sevilay Yanık’tan bilgiler alan Başkan Culha, alan el ile veren elin deşifre edilmeden yardımların büyük bir titizlikle yapıldığını ifade etti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sosyal marketin önemli bir sosyal sorumluluk projesi olduğuna dikkat çekerek; “Kardeşlik, dostluk ve paylaşma duygularını en iyi şekilde yaşayan ilçemizde, bu duyguları daha da pekiştirecek olan Karaağaç Sosyal Marketimiz, hem belediyemizin dost elini ihtiyaç sahibi vatandaşların omzunda hissettirecek, hem de veren el ile alan el arasında kimseyi incitmeden, rencide etmeden ve en önemlisi de teşhir etmeden köprü görevi üstlenecektir. Bizler göreve geldiğimiz günden beri yardımlarımızı büyük bir titizlikle, dile getirmeden gerçekleştiriyoruz. Bu markete yapılacak bağışları da aynı titizlikle ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Halkımızın ve esnaflarımızın desteği bu marketi ayakta tutmak açısından çok önemli. Evlerinizde kullanmadığınız, insanlara verilebilecek eşyalarınızı marketimize ulaştırın, bizler de ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım” dedi.

Karaağaç Sosyal Market Sorumlusu Sevilay Yanık da,  sosyal markete iki haftada 100 başvuru yapıldığını belirterek, vatandaşların daha çok ayakkabı, kaban ve orta yaş kesimi için kıyafet talep ettiklerini vurgulayarak, gönüllü yardımseverlere destek çağrısı yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here