Başkan Civelek Kuyumcular Çarşısı’nı Ziyaret Etti

0
355

civelek ziyaret4İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun’daki Kuyumcular Çarşısını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de katıldığı ziyarette, kuyumcu esnafına hayırlı işler temennisinde bulundu.

civelek ziyaret5

Ziyarette esnaf ve vatandaşlarla ayak üstü kısa sohbetlerde bulunan Belediye Başkanı Civelek, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı ve İskenderun Belediye Meclis Üyesi Uğur Fırat’ı da ziyaret etti.

Meclisin beş yıllık dönemde demokratik bir ortamda örnek bir meclis olarak görev yaptığını belirten Belediye Başkanı Civelek, birlikte halk için önemli çalışma ve hizmetlerin yaşama geçirildiğini söyledi. Başkan Civelek; “Bu meclis tarihe geçmiştir” dedi.

civelek ziyaret6

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, Belediye Başkanı Civelek’e ziyaret anısına, “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” diyerek fincan takımı hediye etti. Ziyaret, sohbet ortamında sürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here