Basın Mensupları Yemekte Bir Araya Geldi

0
177

igc gecesi1Geçtiğimiz hafta başında kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı, İskenderunlu basın mensuplarınca hafta sonu düzenlenen geceyle bir kez daha kutlandı.

igc gecesi2

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından Grand Plaza’da düzenlenen Dayanışma Gecesi, ülkenin içerisinde bulunduğu zor koşullar ve şehitlerimiz nedeniyle, hafif müzik eşliğinde sohbet ortamında geçti.

igc gecesi3

Grand Plaza’da düzenlenen geceye, İskenderun’da görev yapan basın mensuplarının yanı sıra, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdüllaziz Aydın, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun ve Belen Belediye Başkan Vekilleri, İşadamları, çeşitli STK Temsilcileri, Siyasi Partilerin İlçe Başkan ve Yöneticileri katılım gösterdi.

igc gecesi4

Geçen yıl ki kutlamaya oranla katılımın daha az olduğu gecede İGC Başkanı Veysel Cıncık bir konuşma yaptı. İGC Başkanı Veysel Cıncık, Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlarda düzenledikleri Dayanışma Gecesine katılarak kendilerine destek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek; “Ülkemiz, çok zor bir süreçten geçiyor. Dolayısıyla, bu şartlar altında Dayanışma Gecemizi sohbet ortamında gerçekleştirmeyi uygun gördük.

igc gecesi5

Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kasteden iç ve dış düşmanlarla mücadele esnasında hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

igc gecesi6

Dayanışma gecesi, sahne alan yerel sanatçıların söylediği yavaş şarkılar eşliğinde, sohbet ortamında sürdü. Gecenin ilerleyen saatlerinde ayrıca iki konuğun yanı sıra İGC Başkanı Veysel Cıncık da söylediği şarkılarla geceye renk kattı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

igc gecesi7 igc gecesi9 igc gecesi8

igc gecesi10

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here