Başbakan Davutoğlu Yarın Hatay’da!

0
92

başbakan davutoğlu3Başbakan Ahmet Davutoğlu yarın ilimize geliyor. Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye’nin her bölgesinde mitingler yapan Başbakan Davutoğlu, yarın da Hatay’a gelecek. Davutoğlu, Antakya’da itfaiye önünde saat 13.30’da Hatay halkına hitap edecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Hatay ziyareti sırasında her şeyin dört dörtlük olmasını isteyen Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, hafta boyunca programın detaylarını partililerle görüşüp planlarken dün de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İl Başkanı Atıç, Milletvekili Adayları Tülin Durgun Yetim, İbrahim Naci Yapar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Antakya’da görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Toplantıda, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçim çalışmaları ve 9 Mayıs Cumartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ilimizde düzenleyeceği miting hakkında yerel basına bilgi verildi.

başbakan davutoğlu4

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gerçekleştireceği miting için tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydeden İl Başkanı Atıç; “AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Hatay mitingini gerçekleştirmek üzere 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü Antakya’mızı onurlandıracaktır. Başbakanımız, Antakya İftaiye Meydanı’nda saat 13.30’da yapacağı mitingle Hatay halkı ile kucaklaşacak. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun mitingine tüm Hatay halkımız davetlidir” şeklinde konuştu.

İl Başkanı Atıç, Başbakan Davutoğlu’nun, mitingde, 25. Dönem AK Parti Hatay Milletvekili adaylarını tanıtacağını ve Hatay’a yönelik projelerini de halka açıklayacağını kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here