Baran Onaylı’dan Olimpiyat Birinciliği!

0
688

İmkansızlık Başarıya Engel Olmadı

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi ve Türkiye Milli Takımı Sporcusu İskenderunlu yıldız boksör Baran Onaylı, Moldova’da düzenlenen Uluslararası Usta Potapov Boks Turnuvasında birincilik derecesi elde ederek hem İskenderun’u hem de ülkemizi gururlandırdı.

22-25 Kasım 2018 tarihleri arasında Moldova’da düzenlenen ‘Uluslararası Usta Potapov Boks Turnuvası’na iştirak eden Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi ve Türkiye Milli Takımı Sporcularından, 52 Kg. Ramazan Demir 3’cülük, 56 Kg. İnan Özhan 2’cilik, 60 Kg. Samet Akay 2’cilik, 64 Kg. Baran Onaylı 1’cilik, 69 Kg. Eren Özdemir 3’cülük, 81 Kg. Emir Büyükdağ 1’cilik derecelerini alarak turnuvayı başarıyla tamamladılar.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan eski milli boksör Nuri Erdener; “İlimiz güzel bir başarıyı daha kutluyor. Uluslararası Usta Potapov Boks Turnuvasında birincilik elde eden Hatay ili temsilcisi İskenderun Belediyespor boksörlerinden Baran Onaylıyı ile tüm sporcuları da hocalarıyla birlikte kutluyorum” dedi.

Tüm imkansızlıklara karşın, olimpiyatlarda elde edilen bu başarı İskenderun spor kamuoyunda büyük takdirle karşılanırken, Baran Onaylı’nın Boks antrenörlüğünü yapan Hasan Erdener’in de bu başarıda büyük payı olduğunun altı çizildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here