BAL’da da Tutunamayacak Gibi!

0
185

iskenderunspor8Geçen sezon sonunda kötü yönetim nedeniyle 3. Ligden Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’ne düşen İskenderunspor 1967, BAL’da da tutunamayacak gibi! Ligdeki ilk maçını, hafta sonu bölgemizin bir diğer temsilcisi Erzin Belediyespor karşısında yapması gereken Mavi-Turunculu ekip karşılaşmaya çıkamadı. Erzin’de oynanması gereken maça, takım kadrosunda futbolcu olmadığı için çıkamayan İskenderunspor 1967, hükmen 3-0 mağlup oldu.

Kadro Oluşturulamadı

Kartalspor’da yapılan isim ve renk değişikliği ile 2 sezon önce büyük fedakarlıklar ve umutlarla profesyonel lige çıkarılan İskenderunspor 1967 yine sahipsizliğe yenik düştü. Geçmiş yıllarda da yaşanan basiretsizlik, yıllar sonra İskenderunspor 1967’nin de sonunu getirdi. Yapılan yönetim hataları sonunda Bölgesel Amatör Lig’e düşen Mavi-Turunculu ekip Bölgesel Amatör Lig için de bir türlü hazırlık yapamadı. “Takım kapatılıyor mu yoksa satılıyor mu?” dedikoduları eşliğinde 2013-2014 sezonu geldi çatı. Yeni sezon için sadece takımın başına Halit Ersoy’u getiren yönetim, mevcut futbolcuları elinde tutamadığı gibi, yeni transferlerde gerçekleştiremeyince takımın kadrosunu oluşturamadı.

Mavi-Turunculu ekip, dünde Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında ilimizin bir diğer temsilcisi olan Erzin Belediyespor ile Erzin’de karşılaşması gerekiyordu. Ancak takım oluşturamayınca sahaya çıkamayan İskenderunspor 1967, hükmen 3-0 mağlup sayıldı. Takımın sahaya çıkmamasından dolayı bazı idari ve para cezası alması da bekleniyor.

Yüksek Rakam Satışa Engel mi Oldu?

İskenderun spor kamuoyu ayrıca son günlerde kulübün satılması ile ilgili bazı duyumların da gerçek olup olmadığını merak ediyor. Gelen duyumlara göre, Beyza Piliç şirketinin, kulübü satın almak için mevcut yönetime teklif getirdiği belirtiliyor. Beyza Piliç şirketinin mevcut vergi ve SGK borcu ile birlikte nakit para teklifinde bulunduğu kulislerde konuşulurken, iddiaya göre bu satışın olumsuz bitmesine neden olansa talep edilen paranın oldukça yüksek olması.

Kulüpte bu sorunlar yaşanırken, uzun zamandan beri İskenderunspor 1967 kulübünden alacaklarını alamayan bazı kulüp çalışanları tarafından alacaklarına karşılık kulüp malzemelerine el konulduğu da iddia ediliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here