2. Lig Hayalleri Seneye Kaldı

0
54

yüzme ihtisas3Yüzme İhtisas ve Sualtı Sporları Kulübü, finalde karşılaştığı İstanbul Kınalıada Su Sporları Kulübüne yenildi.

Ümitler Açık Küme Sutopu Şampiyonasına katılan İskenderun Yüzme İhtisas ve Sualtı Sporları Kulübü, dün finalde karşılaştığı İstanbul Kınalıada Su Sporları Kulübüne yenilerek, 2. lige çıkma hayallerini seneye bıraktı.

Aksaray ilinde 13-15 Eylül tarihleri arasında yapılan Ümitler Açık Küme Sutopu Şampiyonasına ülke genelinden 11 takım katıldı. 2. lige çıkma mücadelesinin de verildiği şampiyona zorlu ve müthiş bir mücadele sahne oldu. Yapılan müsabakalar sonunda İskenderun Yüzme İhtisas ve Sualtı Sporları Kulübü ile İstanbul Kınalıada Su Sporları Kulübü finale kaldı. Dün oynanan final karşılaşmasına rakibine yenilen İskenderun Yüzme İhtisas ve Sualtı Sporları Kulübü, şampiyonayı 2. sırada tamamladı ve 2. Lige çıkma hayallerini seneye bıraktı.

Ümitler Açık Küme Sutopu Şampiyonasına katılan kulüpler şöyle oldu; Aksaray Gençlik Spor, İskenderun Yüzme İhtisas ve Sualtı Sporları Kulübü, Kınalıada Su Sporları, Beden Terbiyesi Spor, Kurtuluş Spor, Palacı Gençlik Spor, Gaziantep Dolphin, Bursa Yüzme Spor, Şehit Kamil Belediye, Malatya Su Sporları, Konya TSYD Spor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here