Bakan Eroğlu, İskenderun Arıtma Tesisini İnceledi

0
96

bakan inceleme1Hafta sonu ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antakya’da düzenlenen toplu temel atma töreninin ardından, beraberinde Valisi Celalettin Lekesiz ve Sadullah Ergin olmak üzere İskenderun 2’inci Organize Sanayi Bölgesi’ne geçerek burada da bir dizi incelemelerde bulundu.

Toplu açılış törenlerinin ardından Azganlık’a geçen Bakan Eroğlu, Ocak 2012’te temeli atılan, 1 Kasım 2012’de teslim edileceği ve 12.12.2012’de saat 12.12’de Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın açılışını yapacağı duyurulan ancak tamamlanamayan su arıtma tesisini yerinde inceledi. 16 bin 930 TL’ye mal olacak tesis hakkında bilgiler veren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, tesisin teslim tarihinin geciktiğini de söyledi.

bakan inceleme2

Firma sahibine ‘cezan ağır’ diyerek durum değerlendirmesi yapan Bakan Eroğlu; “DSİ tarafından yapılan ve Aslantaş Barajından getirilecek olan içme suyu, bu tesiste arıtıldıktan sonra İskenderun’a verilecek. İş biraz gecikti. Ben de şimdi gezeceğim, göreceğim! Dört dörtlük şekilde 12 Mart’ta teslim alalım” diye konuştu.

Bakan Veysel Eroğlu, temel atma töreni ve İskenderun’daki incelemelerinin ardından beraberindekilerle birlikte Osmaniye’ye geçti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here