Culha; “Modern Bir Şehir Kurmak Adına Gerekli Her Şey Yapılacak”

0
116

nazım culha27Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, mühendis camiasıyla bir araya geldi ve insan odaklı projelerde, fazlasıyla yeşil alan, sosyal ve kültürel alanlar ile spor alanlarının bulanacağı bir Arsuz için tüm halk, meslek odaları ve STK’larla işbirliği içinde olacakları sözünü bir kez daha yineledi.

Arsuz’u halk, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla birlikte yönetmek konusundaki karalılığını ortaya koyan Nazım Culha, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Emin Havlioğlu ve yönetim kurulu ile Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ayhan Karan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

İlk olarak İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret eden Nazım Culha, Başkan Emin Havlioğlu ve yönetim kurulu üyelerine uygulayacakları yönetim anlayışı ve projeler hakkında bilgiler verdi ve görüşlerini aldı.

Culha’ya tam destek sözü veren Havlioğlu ve inşaat mühendisleri camiası, geniş coğrafyası ile Türkiye’nin ikinci büyük ilçesi konumunda olan Arsuz’da modern, çağdaş ve gelecek 50 yılı gören bir anlayışı yerleştirmenin önemine vurgu yaptılar.

nazım culha28

Nazım Culha da, her kesimin görüşü ve katkısı alınarak yapılacak tüm çalışmalarda, herkesin kendi bölümü ile ilgili görüşlerini isteyeceklerini ifade ederek; “Arsuz ilçesinin coğrafi açıdan bakir olmasının her şeyi doğru planlamak için mümkün bir ortam yarattığını söyleyebilirim. Sosyal, kültürel ve sportif alanları ile yeşil alanların yasanın emrettiği ölçünün üzerinde planlanması mümkün olacaktır. Arsuz’da hedefimiz turizmin altyapısını oluştururken, bunun yanına bacalı sanayiyi koymayacağız. Merkezi arıtmalı altyapı çalışmaları ile denizi temiz tutmayı hedefliyoruz. Tarım alanlarının da korunmasını amaçlıyoruz” diye konuştu.

Meslek odalarının Arsuz Belediyesi’ndeki işlerini rahat bir şekilde takip etmeleri için adliyelerdeki baro odası gibi sekretaryası ile bir oda oluşturacaklarının sözünü mühendis camiasına veren Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, her konuda meslek odalarının görüşlerini almaya da kararlı olduklarının sözünü verdi.

Daha sonra da Makine Mühendisleri Odası’na geçen Nazım Culha, Başkan Ayhan Karan ve yönetim kurul tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Ayhan Karan yaptığı konuşmada, “Her konuda yanınızdayız” mesajı verirken, her şeyden önce insana yatırım yapılması gerektiğini belirterek, proje ve yatırımların insana yatırımdan sonra geldiğine dikkat çekti.

Nazım Culha da, yönetim anlayışının merkezinde insanın ve insana yapılan yatırımların olacağına dikkat çektiği konuşmasında, parkları, meydanları, spor alanları, yeşil alanları ve daha birçok insanlık yararına yatırımı planladıklarını belirterek, modern bir şehir kurmak adına gerekli her şeyin yapılacağına vurgu yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here