İlk Devrimi Yerel Seçimde Atatürk’te Birleşerek Yapalım!

0
91

işçi partisi açıklama11Seçim çalışmaları çerçevesinde geçtiğimiz hafta sonu Eğitim-İş Sendikası İskenderun Temsilciliğini ziyaret eden İşçi Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Emilhan Güçlü, Türkiye’nin devrim yapma noktasına geldiğini ifade etti. Güçlü, ilk devrimi yerel seçimlerde Atatürk’te birleşerek yapma çağrısında da bulundu.

İşçi Partisi İskenderun İlçe Başkanı Fatih Şirin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Eğitim-İş Sendikası İskenderun Temsilciliğini ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Güçlü, yerel seçimlerde destek isterken parti politikalarını da anlattı.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sendika Temsilcilik Başkanı Hasan Kuş; “Parti olarak Cumhuriyet ve Atatürk’te birleşmeden söz ediyorsunuz. Bu düşüncede olan kişiler ise hep farklı yerlerdeler hiçbir araya gelemiyorlar. Sendikalarda da bu böyledir. Ana hedef emekse, emekten yana birlik içerisinde olunmalıdır. Birliktelik çok önemlidir. İskenderun’da bunu sağlayamadığımız için çok güçlü olamadık” dedi.

işçi partisi açıklama12

Bu konuda umutsuz olunmaması gerektiğini dile getiren İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Emilhan Güçlü ise; “Son yıllarda Türkiye Gençlik Birliği (TGB)’nin çalışmalarında 68 gençliğini görüyorum. AKP’yi yıkmanın yolu Atatürk’te birleşmektir. Bunun içinde Atatürk ilkeleri doğrultusunda birleşmeliyiz. Türkiye’de devrim yapma noktasına gelindi. Atatürkçü düşünenlerin öncülüğünde bu devrimi yapalım. İnanın yapabiliriz ve yaparız da! Çünkü arkamızda Atatürk var! Birleşebiliriz. Dediğimiz gibi ülkemiz devrime gebe, Atatürk ilkelerini savunan Türkiye Gençlik Birliği de bunun ebeliğini yapacak. O nedenle Atatürk’te birleşmemiz ve onun gibi düşünmemiz gerekir” değerlendirmesinde bulundu.

Yaklaşan yerel seçimlerde ilk devrimi gerçekleştirmek için herkesten destek isteyen Belediye Başkan Adayı Güçlü, halkı da geçmişte olduğu gibi hiç yoktan Cumhuriyet’i kuran Atatürk gibi düşünmeye davet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here