Bahçeşehir Öğrencilerinden Belediye Başkanı Ziyareti

0
242

bahçeşehir koleji13İskenderun Bahçeşehir Koleji 4. sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersinde ‘yerel yönetimler’ konusunu işlerken, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Öğrencilerine her fırsatta, her derste uygulamalı eğitimler veren Bahçeşehir Koleji bu kez yerel yönetimler konusunu unutulmaz bir deneyimle birleştirdi. Başkan Vurucu’yu makamında ziyaret eden öğrenciler, merak ettikleri soruları kendisine yöneltme fırsatı buldular. Tüm çocuklarla tek tek ilgilenen Vurucu, Belediye Başkanı olmaktan duyduğu mutluluğu, görevlerini, belediyenin birimlerinin neler olduğunu ve diğer soruları sabırla yanıtladı.

bahçeşehir koleji14

Her ne kadar bir belediye başkanını makamında ziyaret etmenin heyecanını yaşasalar da öğrencilerin bu yaşam deneyiminden fazlasıyla mutlu olduğu gözlemlendi. Sohbetin sonunda, yoğun ziyaretçi trafiğine karşın öğrencileri kırmayan Başkan Vurucu, hem onlarla resim çektirdi hem de imza dağıttı.

Okul Müdürü Sefai Server Dik, ziyaret sonrasında Belen Belediye Başkanı’na, kendilerine zaman ayırarak eğitime katkı yaptığı destek için teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here