Bahçeşehir Koleji, 20. Yılında, 20 Şehirde, 20 Devlet Anaokulunu Yeniliyor

0
76

bahçeşehir koleji3Bahçeşehir Koleji, 20. yılını kutladığı 2013-2014 eğitim öğretim yılında öğrencilerinin katılımı ile 20 şehirde, 20 devlet anaokulunu yenileyerek, Türkiye’nin geleceği için çalışmaya devam ediyor. Bahçeşehir Koleji, 20 şehirde 20 devlet anaokulu yenileme projesini Adana’dan sonra İskenderun kampusunda gerçekleştiriyor.

İskenderun Bahçeşehir Koleji’nin ‘Sosyal Ben Junior’ ekibi öğrencileri bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında kampuslarında oyuncak toplayarak, devlet anaokullarının yenilenmesine katkıda bulunuyor, içinde bulundukları toplumun yaşam kalitesini iyileştirmeyi öğreniyorlar.

Bahçeşehir Koleji’nin 20 Şehirde 20 Devlet Anaokulunu Yenileme projesi için Bahçeşehir Yayınları ve Uğur Yayınları çocuk kitapları, Okul Yapı eğitim materyalleri sağlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi ise projenin gerçekleşeceği her şehirde, akademisyenleriyle ‘Erken Çocukluk Eğitimi – Erken Adımlar Semineri’ başlığı ile tüm anaokulu öğretmenlerine Okul Öncesine yönelik seminerler veriyor.

Bahçeşehir Koleji öğrencileri bugün saat 14.00’de İskenderun Naciye-Suna-Oktay Tekin anaokulunu ziyaret ederek, toplanan tüm yardımları iletecekler. 13 Aralık tarihinde saat 15.30’da ise İskenderun’daki tüm anaokulu öğretmenlerine Bahçeşehir Üniversitesinde Erken Çocukluk programında doktorluk görevini sürdüren Dr. Füsun Akdağ tarafından ‘Beyin Temelli Öğrenme’ semineri verilecek. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilecek olan seminer, Bahçeşehir Koleji konferans salonunda yapılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here