Bağırsakçı Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

0
37

Genel Yayın Yönetmenimiz Semir Bağırsakçı Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

İskenderun Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Semir Bağırsakçı, son yolculuğuna uğurlandı. İskenderun Çankaya Mezarlığında dualar ve göz yaşları arasında toprağa verilen Semir Bağırsakçı’nın aile fertlerinin, yakınlarının, dostlarının ve meslektaşlarının üzgün oldukları gözlendi.

Merhumun taziyesinin Süleymaniye mah. 3.sok. Meltem Apt. önünde (Yenişehir Mahalleliler Yardımlaşma Derneği’nin karşısı) kabul edileceği öğrenildi. Merhum için bugün ve yarın 17.30’da ruhuna ithafen Kuran-i Kerim okutulacağı duyuruldu.

Genel Yayın Yönetmenimiz Semir Bağırsakçı’ya bir kere daha Allah’tan rahmet diler, tüm aileye tekrardan başsağlığı ve sabır dileriz…

Semir Bağırsakçı Kimdir

14 Nisan 1952-2 Mayıs 2023

Semir Bağırsakçı, 14 Nisan 1952 İskenderun doğumludur İlköğretimini Mithatpaşa İlkokulu’nda tamamlamıştır ve Lise tahsilini İskenderun Lisesi’nde sürdürmüştür. İskenderun Lisesi’nden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi, Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü kazanarak, burada yüksek öğrenimine devam etmiştir.

Öğrenciliği boyunca, aktif bir şekilde Ankara basınında gazetecilik yapmış ayrıca Hacettepe Hastanesinde Fransızca ve Arapça tercümanlık görevlerini ifa etmiştir.

Bir dönem İskenderunspor’da futbol oynamıştır. Semir Bağırsakçı ticarete de atılarak İskenderun’da uzun yıllar inşaat müteahhitliği yapmıştır. Gençlik aşkı gazetecilikten kopmayarak İskenderun Gazetesi’nde muhabirlik, köşe yazarlığı ve son olarak genel yayın yönetmenliği görevini sürdürmüştür.

Tam iki yıl önce yakalandığı amansız hastalık neticesi Ankara’da tedavi gören Semir Bağırsakçı maalesef 71 yaşında yaşama veda etmiştir.

Nursel Bağırsakçı ile evli olan Semir Bağırsakçı iki kız, üç torun sahibiydi. Arapça ve Fransızca bilen Semir Bağirsakçı, şakayı seven, hoş sohbet, sevecen ve girişken bir yapıya sahipti.

Semir Bağirsakçı, öte dünyaya giderken, toplumda iz bırakanlardan olmayı başardı. Yüz yılın depremi sonrası eşi Nursel Bağirsakçı’ya, kızları Mirey ve Soley ile torunları Defne, Ada ve Güney’e büyük bir gurur daha yaşattı. Müteahit Semir Bağırsakçı olarak vaktiyle yaptığı tüm binalar ayakta kaldı ve binalarda adeta tek bir çizik oluşmadı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here