Vatan Partili Berber, Hayatını Kaybetti

0
280

Geçtiğimiz günlerde Antakya-Samandağ yolu üzerinde trafik kazası geçirerek iki gün yoğun bakımda kalan Vatan Partisi Samandağ İlçe Yöneticisi ve Genel Merkez Kurultay Delegesi Ali Berber, yaşam savaşına yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.

Ali Berber naşı, evinden alınarak Aile mezarlığı olan tepe mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Arapça ağıtların yakıldığı cenaze törenine Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, eski Samandağ Belediye Başkanı Ganim Canbolat, CHP yöneticileri, Vatan Partisi İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, İl Sekreteri Sadık Karakaş, Genel Merkez Örgütleme Bürosundan Emilhan Güçlü, Samandağ İlçe Başkanı Gazi Karaali, İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir, parti yöneticileri ve binlerce Samandağlı katılım gösterdi.

Cenaze sonrası kısa bir konuşma yapan Vatan Partisi Samandağ İlçe Başkanı Gazi Karali; “Ali Berber partimizin buradaki önderlerinden biriydi. Ali Berber bizim 11 Mart günü Ankara’da yapılacak kurultayımızın da delegesi idi. Allah rahmet eylesin. Ailesinin, dostlarının ve partimizin başı sağ olsun” dedi.

İkinci Kazadan Kurtulamadı

Ali Berber eşi Sümeyya Berber ile birlikte bir iş görüşmesinden dönerken, eşinin kulandığı araca arkadan gelen bir araç çarpmıştı. Yaşanan kazada Berber çifti yara almazken, arabadan inerek aracın arkasını kontrol etmek isteyen Ali Berber’e başka bir araç tekrar çarparak, Berber’i ağır yaralamıştı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Ali Berber iki gün sonra etti. Ali Berber evli ve iki kız bir erkek çocuğu babasıydı. (Haber; İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here