Av. Metin Feyzioğlu, Ali İsmail Korkmaz Davasına Bakacak

0
311

avukat feyizoğlu1Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüyle ilgili görülecek olan davada Korkmaz ailesinin avukatı oldu. Eskişehir’de 2 Haziran tarihinde Gezi Parkı eylemleri sırasında uğradığı saldırı sonucunda yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz’ın ölümü ilgili hazırlanan iddianame de 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

Av. Feyzioğlu, konuyla ilgili olarak Aydınlık Gazetesine yaptığı açıklamada, bu olaya en üst düzeyde önem verdiklerini göstermek ve adaletin yerini bulması için müdahil vekili olacağını bildirdi. Feyzioğlu; “Ali İsmail Korkmaz’ın ağabeyi meslektaşımız. Onunla yan yana durup sorumluların gerekli cezayı alması için mücadele edeceğiz” dedi.

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Eskişehir’deki “Gezi Parkı” protestoları sonrasında darp edilen ve hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınan üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın ailesini yoğun bakımın sürdüğü sırada hastanede ziyaret etmişti. Ancak Ali İsmail Korkmaz, darp esnasında aldığı ağır darbeler sonunda kurtarılamamıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here