Atatürk Fotoğrafları Sergisine Büyük İlgi

0
108

add sergi117 Nisan Tarihine Kadar Gezilebilecek..!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün az bilinen fotoğraflarının yer aldığı “Atatürk Fotoğrafları” sergisi, sanat etkinliklerinde kullanılması düşünülen eski Nikâh Salonu’nda açıldı. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gözcüler ve İskenderun Şubesi tarafından ortaklaşa açılan ve büyük ilgi gören sergi 17 Nisan’a kadar gezilebilecek.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Gözcüler ve İskenderun Şubesi tarafından düzenlenen Atatürk Fotoğrafları konulu serginin açılış törenine, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Mursaloğlu, belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri, mesleki oda temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

add sergi2

Açılış töreninde konuşan ADD Gözcüler Şube Başkanı Ercan Güçlü, sergide Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün az bilinen fotoğraflarının yer aldığını belirterek; “Bugün Atatürk yok ama bıraktığı ışık; akıl ve bilim yolumuzu aydınlatmaya sonsuza dek devam edecektir” dedi. Atatürk fotoğrafları sergisini önce Gözcüler daha sonra da Arsuz’da, şimdi ise İskenderun’da açtıklarını belirten Güçlü, sergiye desteğinden dolayı Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e ve emeği geçenlere de teşekkür etti.

Madenli Belediye Başkanı Süleyman Kiremitçi, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ile birlikte serginin açılış kurdelesini kesen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer, anı defterine sergiyle ilgili duygu ve düşüncelerini aktardı.

Atatürkçü Düşünce Derneğinin “Atatürk Fotoğrafları Sergisi”, 17 Nisan tarihine kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here