Atakaş; “İskenderun Şanslı Bir Şehir!”

0
250

İSSİAD Yönetiminden Çelik-İş Sendikasına Ziyaret

İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (İSSİAD) yöneticileri, yapılan kongreyle yeni göreve gelen Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimini ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde; “Her zaman işçi ve işveren arasında köprü vazifesi görmekteyiz. Amacımız ne işvereni zor durumda bırakmak, ne de işçilerimizi sıkıntıya sokmaktır. Bu bağlamda işçi ve işverenlerimizin çıkarları doğrultusunda hareket ediyoruz. Sizler de bu şehirde istihdama ve yatırıma önemli katkılar sağlayarak binlerce kişiyi ekmek sahibi yaptınız. Bu bakımdan bizler iş ve istihdam sağlayan işverenlerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Yatırım Yapmakta Zorlanıyoruz!

İSSİAD Başkanı Recep Atakaş da İskenderun’da yatırım yapmakta zorlandıklarını belirtti. İskenderun’un sanayisi ve bulunduğu coğrafi yapı ile gerçekten şanslı bir şehir olduğunu kaydeden Atakaş; “Diğer illere oranla işsizlik de oldukça az. Yeter ki kalifiye eleman olsun. Bu bağlamda bizler de Çelik-Sendikasından memnunuz. Her zaman işçinin hakkını gözeten işverenle iyi geçinen bir sendika var. Daha önce başarılı bir görev yapan Cengiz Gül’le sendikal çalışmalar bölgede etkili oldu. Bundan sonrada Çelik-İş Sendikası’nın yeni yönetiminin işçi işveren arasında etkili bir köprü vazifesi görevi göreceğini umut ediyoruz” diye konuştu.

Hizmet-İş Sendikasından Ziyaret

Hizmet İş Sendikası İskenderun Yöneticileri de, geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini belirleyen Çelik İŞ Sendikası İskenderun Şubesini ziyaret etti. Hizmet-İş Sendikası İskenderun şube yönetimi, Mehmet Yetim, sekreter Ali Rıza Gökçe, mali Sekreter Ergun Uzgaş, Baş  Temsilci Mustafa Tek, disiplin kurulu üyeleri Selahattin Ayhan ile birlikte Erol Kozkıran, Çelik-İş Sendikası İskenderun şube binasında Şube Başkanı Metin Önde, Şube Genel sekreteri Hacı Gönül, Mali Sekreter Tuncay Avcı, Teşkilat sekreteri Musa Okçu, Eğitim Sekreteri Murat Kayış ile bir araya geldiler.

Hizmet-İş Sendikası şube Başkanı Mehmet Yetim, Çelik-İş sendikası İskenderun Şube yönetimini tebrik ederken, aynı zamanda da örgütlenmelerde geçmiş yıllara oranla daha fazla dayanışma içerisinde olunması gerektiğini söyledi. Şube Başkanı Metin Önde de ziyaretten ötürü teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here