Atakaş Hatayspor, Gençlerbirliği Deplasmanından Eli Boş Döndü

0
91

Süper Lig temsilcimiz Atakaş Hatayspor, Gençlerbirliği deplasmanında 3-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin gollerini 45+2. ve 54. dakikalarda Piris da Motta, 84. dakikada da Giovanni Sio atarken, Atakaş Hatayspor’un tek golü 25. dakikada Aaron Boypendza’dan geldi. Müsabakanın 43. dakikasında Bordo-Beyazlıların kalecisi Munir Mohand Mohamedi kırmızı kart gördü.

Ankara’da başarılı çıkışını sürdürmek isteyen Atakaş Hatayspor, zorlu rakibi Gençlerbirliği karşısında 3 gole boyun eğerek, sahadan puansız ayrıldı.

Maçın 45. dakikasında kaleci Munir, Gençlerbirliği’nin oyuncusu Arda Kızıldağ’a yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gördü. Oyun dışı kalan Munir’in yerine kaleyi Akın devraldı. Munir, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

Temsilcimiz, 25. dakikada yine Boupendza’nın golüyle öne geçti. Yıldız golcünün ceza yayının gerisinden sol ayağının üzeriyle yaptığı vuruş ağlarla buluştu: 0-1. 45+2. dakikada Piris da Motta’nın kullandığı penaltı vuruşunda top ve kaleci farklı köşelere gitti: 1-1. 54. dakikada Gençlerbirliği bir kez daha penaltı kazandı. Yine sahneye çıkan Piris da Motta, atışı gole çevirdi: 2-1. 84. dakikada sahneye çıkan Giovanni Sio, takımını 3-1 öne geçirdi ve bu gol karşılaşmanın skorunu da belirledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here