Atakan Olayında Önemli Delil!

0
93

ahmet atakan4Antakya Armutlu Mahallesindeki Gezi Parkı gösterileri sırasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki Ahmet Atakan olayında önemli bir gelişme yaşandı. Atakan’ın ölümüne neden olduğu iddia edilen kanlı bir gaz kapsülü, vurulduğu yerdeki kanalizasyon ızgarasında bulundu. Önemli bir delil olarak ortaya çıkan kapsül incelemeye gönderildi.

Ahmet Atakan’ın ölümü ile ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Atakan’ın vurulduğu yerde kanalizasyon ızgarası içine düşmüş bir gaz kapsülünün bulunduğu iddia edildi. Mahallenin gençleri tarafından bulunan kapsül önce aileye verilirken, CHP’li Milletvekili Refik Eryılmaz da üzerinde saç ve kan örneği bulunan gaz kapsülünü, Ahmet Atakan’ın ailesiyle birlikte Hatay Cumhuriyet Başsavcılığına teslim etti.

Ahmet Atakan’ın öldüğü olay yerinde inceleme yaptıktan sonra aileyi ziyarete giden CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Mahallenin gençleri, sokaktaki kanalizasyon ızgarasında, üzerinde kan ve saç kılı bulunan gaz bombası kapsülünü aileye teslim etmiş. Aile de beni arayıp, ne yapmaları gerektiğini sordu. Kendilerini de yanıma alarak, delil olan gaz bombası kapsülüyle Cumhuriyet Başsavcısı’na gittik. Başsavcı, soruşturmayı sürdüren İl Jandarma Komutanlığı ekiplerini çağırarak, gaz kapsülünün incelenmesini istedi. Gaz kapsülünün üzerindeki kan ve saç kılı örneği, Ahmet Atakan kardeşimizin kan ve kıl örnekleri ile karşılaştırıldıktan sonra gerçek ortaya çıkacak” dedi.

Ahmet’i öldüren gaz kapsülünün nasıl bulunduğuna ilişkin konuşan Abdullah Cömert’in ağabeyi Zafer Cömert ise; “Kendimiz burada bir ekip oluşturduk ve her yeri aradık. Ahmet’in öldürüldüğü yerde hala kan izleri vardı. Hemen yanındaki mazgalda ise ızgaraların arasındaki gaz kapsülünü arkadaşlarımız buldu. Üzeri pisliklerle kaplı olduğu için şimdiye kadar görülmemiş” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here