Asya Güzellik Merkezinden, Şehit ve Gazi Ailelerine Özel Kampanya

0
337

Asya Estetik ve Güzellik Salonu, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü, Şehitleri Anma Günü dolayısıyla, şehit ve gazi ailelerine yönelik kampanya düzenledi.

Merkezlerinde yeni uygulamaya koydukları sağlık seanslarını, 14-20 Mart tarihleri arasında, şehit ve gazi ailelerine ücretsiz yaptıklarını kaydeden Güzellik Uzmanı Feray Arslan, beş kişiye de cilt bakımı hediye edeceklerini kaydetti.

Ülkesi uğruna canlarını veren şehitlerimize minnetlerini gösterebilmek adına böyle bir kampanya düzenlediklerini belirten Arslan; “18 Mart Çanakkale zaferinin 107. Yıldönümü dolayısıyla merkezimizde Şehit ve Gazi ailelerine özel kampanya düzenliyoruz. Tüm şehit ve gazi ailelerine minnetimizi göstermek adına merkezimizde yeni uygulamaya koyduğumuz sağlık seanslarımızı ücretsiz yapıyoruz. Bunun ile ilgili ayrıca Şehit ve Gazi ailelerimizden 5 kişiye ücretsiz cilt bakımı hediye ediyoruz.

Merkezimizde, lazer, zayıflama, cilt bakımları, el ayak bakımları, protez tırnak, mikroblaiding, ipek kirpik ve lifting uygulamalarında da 18 Mart dolayısıyla indirimlere devam ediyoruz” dedi.

Masaj Yatağı Seanslarımız Engelli Vatandaşlarımıza Ücretsiz

Engelli vatandaşlara yönelik de çeşitli kampanyalar düzenlediklerini anlatan Arslan; “Merkezimizde yeni uygulamaya aldığımız masaj yatağı seanslarımızı hepimiz potansiyel bir engelli adayı olduğumuz için tüm engelli vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmete açtık. Özellikle engelli vatandaşlarımıza çok büyük faydası olacağını düşündüğümüz masaj yatağımız, insan boyutuna göre ayarlanabilen özel tasarımı sayesinde her boyda insana daha etkili ve güvenli bir masaj sağlıyor. İçerisinde bulunan Güney Kore yeşim taşları ve uzun kızıl ötesi ışınları ile etkili ve kalıcı rahatlamalar sağlayan koltuğumuz, bel, boyun ve sırt bölgelerinde oluşan ağrılarda ve fıtıkların tedavisinde kalıcı çözümler sağlıyor. Bununla birlikte, eklem burkulmaları, omuz ağrıları, idrar kaçırma, adet düzensizliği, karaciğer rahatsızlıkları, bağırsak rahatsızlıkları, şeker hastalığı gibi daha sayamayacağımız birçok hastalıkların tedavisinde rahatlamalara sebep oluyor” şeklinde konuştu.

Güzellik Uzmanı Feray Arslan, öğrencilere yönelik de indirim uyguladıklarını sözlerine ekledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here