İskenderun Balıkçı Barınağına Siyasetçi Atağı

0
141

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Dr. Hasan Ramiz Parlar, beraberinde il ve İskenderun ilçe yöneticileri olmak üzere, İskenderun Balıkçı Barınağında incelemelerde bulundu. İl Başkanı Parlar ile CHP’li heyeti, Hatay Su Ürünleri Kooperatifleri Birlik Başkanı Celal Bilen ile İskenderun Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Yücel Habip Dalgıç ile görüş alışverişinde bulundu.

İskenderun Balıkçı Barınağı ziyaretinde konuşan CHP Hatay İl Başkanı Parlar, balıkçıların yanında olduklarını ve onların sıkıntılarını yerinde görmek ve izlemek için ilimizin kıyı şeritlerinde bulunan önemli balıkçı barınaklarını ziyaretlerine aksatmadan devam edeceklerini söyledi. Parlar; “Bugün İskenderun’dayız ve balıkçı esnafını ziyaret ediyoruz. Balıkçılarımız özellikle pahalı mazottan şikâyet ediyorlar. Balık avına çıkamayan, bu yüzden ekonomik sıkıntı çeken esnaflarımızın yanındayız” dedi.

İskenderun Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Dalgıç da konuşmasında, CHP Hatay İl Başkanı Dr. Ramiz Parlar ve İskenderun CHP ilçe yöneticilerinin barınağa ziyaretlerinden çok memnun olduklarını ve sorunlarının çok olduğunu belirtti. Özellikle İskenderun Balıkçı Barınağını kendi imkânlarıyla temizlettiklerini ve HBB olarak hiç yardım almadıklarını kaydeden Dalgıç; “HBB’ye ait temizleme teknesi görevini layıkıyla yapmıyor. Barınağımızın deniz dibi ve çevresi atıklarla dolu! Çok çağrı yaptık ancak her çağrımız sonuçsuz kaldı” diye konuştu.

Balıkçı esnafını dinleyen Başkan Parlar, sıkıntıları HBB Başkanı Lütfü Savaş ile en kısa sürede görüşeceklerini ve buradaki sorunları en kısa sürede sonucu alınmış şekilde çözüme ulaşacağını kaydetti.

Öte yandan, CHP Teşkilatı barınak ilgilileriyle toplantı halindeyken, barınak içerisinden ve derinliklerinden çıkan atık araç lastiklerin ve hurda artıkların İskenderun Belediyesine ait kepçe ve kamyonlarca temizlenip, taşınması gözlerden kaçmadı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here