Arya Yapı Dekorasyon İskenderunluların Hizmetine Açıldı

0
314

Yeni dekorasyon trendleri ve cazip tasarımlarla estetik bir bütünlükle ev ve ofislerin mimari durumunu göz önüne alarak mükemmel bir konsept oluşturan Arya Yapı Dekorasyon İskenderunluların hizmetine açıldı.

İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi Uydukent Sitesi altında kent halkının hizmetine açılan Arya Yapı Dekorasyon’un açılış kurdelesi kalabalık davetli topluluğun katılımıyla kesildi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik kurslarına katılarak sertifika alan Sibel Sevinç tarafından işletilmeye başlanan Arya Yapı Dekorasyonun açılış kurdelesini İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz kesti.

Açılışta bir konuşma yapan İTSO Başkanı Yılmaz, İskenderun’a hizmet eden, iş hayatına destek olan herkese teşekkür ederek; “Girişimcilik kurslarına katılarak sertifika alan ve iş yerini açan Sibel Sevinç hanım İskenderun’un iş hayatı ve ekonomik gelişime bir katkıda bulundu. Yaşanan bu sıkıntılı dönemde iş yeri açmak ve istihdam oluşturmak için çaba sarf eden girişimcilerimize her zaman destek oluyoruz. İnşaat sektörüne yönelik faaliyette bulunan Arya Yapı Dekorasyonun işletmecisi Sibel Sevinç hanımefendiye hayırlı işler diliyorum. İTSO olarak iş yeri açan ve faaliyetlerini sürdüren esnaflarımızı zaman zaman ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde de bulunuyoruz. Bugün de buradayız ve iş yeri açan Arya Yapı Dekorasyon işletmecilerine tekrar hayırlı olsun diyoruz” dedi.

Açılış kurdelesi kesiminin ardından işyerini gezen konuklar, Arya’nın kurucusu Sibel Sevinç’i tebrik edip hayırlı işler temennisinde bulundular. Amaçlarının hızlı, güvenli ve uygun fiyatlı olarak en iyi hizmeti vermek olduğunu belirten Sibel Sevinç, katılımlarından dolayı konuklarına ayrı ayrı teşekkür etti. İTSO’ya da, girişimcilere sağladığı desteklerden dolayı teşekkür eden Sibel Sevinç; “Uzun süredir kendi iş yerimi açmanın hayalini kuruyordum. Sağ olsun Ticaret ve Sanayi Odamız bizleri bilgilendirdi, yönlendirdi ve İTSO’da KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik kurslarına katıldım. Sertifikamı aldım ve zaten bu işte uzun yıllardır çalışıyorum ve deneyimim de var. Bu gün burada kendi iş yerimi açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Açılışımıza gelen başta İTSO Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here