Çöp Konteynerleri Yenileniyor

0
219

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, tahrip olan çöp konteynerlerinin yerine mavi renkli çöp konteynerlerini yerleştiriyor.

Mahalle muhtarları ile yapılan çalışmalar neticesinde öncelikle talep edilen yerlere daha sonra kademeli olarak tüm mahallelere yeni çöp konteynerlerini dağıtacaklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Zaman içinde yıpranan ve kullanımdan düşen veya çeşitli nedenlerle tahrip olan çöp konteynerlerinin yerini mavi renkli çöp konteynerleri almaya başladı. Temizlik işleri müdürlüğümüz ihtiyaç olan bölgelere ve mahallelere yerleştirilmek üzere yeni çöp konteynerinin dağıtımını yapacak.

Ekipler ilgili mahalle muhtarları ile birlikte yapılacak keşif çalışmalarının ardından öncelikli olarak talep edilen yerlere ve daha sonra kademeli olarak mahallelere çöp konteyneri yerleştirme işlemini gerçekleştirecek.

Temizlik İşleri Müdürlüğü şehir merkezi ve çevre mahallelerde evsel atıkların daha düzenli bir şekilde toplanması, çevre ve görüntü kirliliğini engellemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. İskenderun’un daha temiz, sokakların daha güzel olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlardan isteğimiz malum kış aylarındayız. Vatandaşlarımız çöp konteynelerinin içerisine yanıcı ve köz gibi maddeleri atmamaları. Çünkü bunlar milli servet. Bu konuda duyarlı olmayız” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here