Arsuz’u Turizm Cenneti Yapacağım!

0
308

cemil taktak1Gazeteci Taktak Kolları Şimdiden Sıvadı!

İskenderunlu gazeteci Cemil Taktak önümüzdeki yıl yapılması planlanan yerel seçimlerde Ak Parti’den Belediye Başkanı olabilmek için kolları sıvadı. Cemil Taktak Arsuz’un köylerine yaptığı ziyaretlerde sevgi seli ile karşılandı.

Gazeteci Taktak, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler için kolları sıvadı. Karaağaç’tan başlayarak Arsuz’un en son noktası olan Kale köyüne kadar ziyaretlerde bulunan Cemil Taktak, gittiği her yerde sevgi seli ile karşılandı. Ziyaretler sırasında gerek esnaf gerek muhtarlar ve gerekse halk ile yaptığı konuşmalarda hizmet etmek için yola çıktığına vurgu yapan Cemil Taktak, Ak Partinin hizmet gücü ile birlikte projelerini hayata geçirerek Arsuz bölgesini çağdaş, yaşanabilir, istihdamı bol, esnafın 12 ay çalışabileceği, turizm ve spor cenneti yapmak istediğini söyledi. Ziyaret ettiği köylerde ilgi ile karşılanan Cemil Taktak, seçmenlerden “sen içimizden birisisin” şeklinde destek de gördü.

cemil taktak2

Arsuz’un tarihi bir fırsat yakaladığına dikkat çeken Taktak, büyük şehir yasası ile birlikte Arsuz’un ilçe olmasına çok sevindiğinin altını çizerek; “45 Yıldır Arsuz’da yaşıyorum. Sekiz beldenin lav edilip köyler ile birlikte tamamen büyük bir ilçe olmasını tarihi bir fırsat olarak değerlendiriyorum. Şimdi bu tarihi fırsatı değerlendirip, Arsuz’u hayalimdeki turizm ve spor cenneti yapmak üzere elimi taşın altına koyuyorum. Allah kısmet ederde Arsuz’a belediye başkanı olmam halinde Antalya’da Bodrum’da ne varsa aynısı Arsuz’da olacak. Doğaya ve çevreye zarar vermeden beş yıldızlı otellerin artması futbol sahalarının yapılması yat limanlarının olması için yatırımcıları kendi ellerimle bir-bir getireceğim” dedi.

Bütün bu yatırımların fizibil olabilmesi için olmazsa olmaz bir konuya dikkat çeken Cemil Taktak, Hatay Hava alanından Arsuz sahil şeridine uzanan bir direk yolun mutlaka yapılması gerektiğini de nedenleri ile birlikte anlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here