Arsuz’a Doğma Büyüme Arsuzlu Aday!

0
103

Emel Turan, CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Arsuz’un tanınmış, başarılı ve saygın esnaflarından Emel (Emili) Turan, CHP’den Arsuz Belediye Başkan aday adayı oldu. Doğma büyüme Arsuzlu ve bir dönem CHP Arsuz İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürütmüş olan Turan, kent sevdalısı olarak göreve talip olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz gün başvuru dosyasını CHP Arsuz İlçe Başkanı Necdet Kıyılı’ya teslim eden Emel (Emili) Turan, Arsuz’u karış-karış çok iyi bildiğini, tanıdığını, sorunlarına, sıkıntılarına da hakim olduğunu kaydetti.

İlçenin sıkıntılarının çözümü noktasında da ciddi projeleri, fikirleri olduğunu kaydeden Turan, seçilmesi halinde, şehrin ileri gelenleri, bilirkişiler ile halkın talepleri doğrultusunda hizmet edeceğini vurguladı.

Kenti doğru yönetme konusunda Belediye Başkanının donanımlı bir kişi olması gerektiğinin yanında çok iyi bir kadroyla çalışmasının büyük önem taşıdığını kaydeden Belediye Başkan Aday Adayı Turan, alanında uzman doğru isimlerle Arsuz için en verimli projelere imza atacaklarına inandığını sözlerine ekledi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here