Arsuz Karaağaçspor’un İkinci Devre Hazırlıkları

0
103

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup temsilcimiz Arsuz Karaağaçspor 1967’de devre arası nedeniyle verilen izinler biterken, Turuncu-Beyazlı ekip ikinci yarı hazırlıklarına Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde Teknik Direktör Bilal Özdemir nezaretinde başladı. İkinci yarı hazırlıkları için yapılan ilk antrenmana yönetimin prensipte anlaştığı yeni futbolcularda katıldı.

Arsuz Karaağaçspor 1967, ikinci yarı maçları öncesinde İsos Oteli tesislerinde 10 gün sürecek bir kamp gerçekleştirecek. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yapan Turuncu-Beyazlıların Teknik Direktör Bilal Özdemir’in vereceği rapor doğrultusunda 2 veya 3 hazırlık karşılaşması yapması da bekleniyor.

Yönetim Transfere Yöneldi

Öte yandan Arsuz Karaağaçspor 1967’nin prensipte anlaştığı futbolcular takım ile birlikte antrenmanlara devam ederken, yönetimin prensipte anlaştığı futbolcuların isimleri ise imza töreninin ardından açıklanacak. Arsuz Karaağaçspor 1967 yönetimi devre arasından yararlanarak 5 futbolcuyla yollarını ayırırken, 5 veya 6 futbolcuyu da renklerine bağlamayı hedefliyor.

Ali Yıldırım’ın Sakatlığı Geçti

Takımın golcü futbolcusu Ali Yıldırım’ın sakatlığının da geçtiği öğrenildi. Arsuz Karaağaçspor 1967 Sportif Direktörü Hıdır Özdemir, Kilis Belediyesor karşılaşmasında hafif şekilde sakatlanan Ali Yıldırım’ın antrenmanlara başladığını söyledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here