Hatay Süper Amatörde ‘BAL’ Heyecanı

0
137

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde sona yaklaştıkça ‘BAL’ heyecanı da yaşanmaya başladı. Ligin ikinci yarısının ilk haftasında oynanan müsabakalar, ikinci devrenin daha çetin geçeceğinin habercisi gibiydi. Grup lideri Samandağspor, zorlu Dötyol Esnafspor deplasmanında uzatmanın son saniyelerinde attı golle yenilgiden döndü. Dörtyol Esnafspor ise bu maçta yine son saniye şansızlığını kıramadı.

Son iki haftada 2 yenilgi alan Körfez İskenderunspor da Reyhanlı Belediyespor’u rahat bir oyunla geçerek 2-0 yenmesini bildi. Grupta play-off için oynayan takımlardan Körfez İskenderunspor, puanını da 25’e çıkarttı.

Sıralamadaki ilk 5 takım arasındaki puan savaşına bakıldığında en karlı takım olarak Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor görülüyor. Lig ikincisi İskenderun Belediyespor, haftayı bay geçirirken, Armutluspor da Yayladağı deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Haftayı hükmen 3-0 galibiyetle kapatan Defne 2013 Spor, 22 puanıyla potaya girerken, kendi evinde berabere kalan Yayladağıspor’un da 18 puanı bulunuyor.