Türkiye Futbol Federasyonu, Hatayspor’a Ulusal Lisans Verdi

0
101

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, yapılan başvuruları inceledikten sonra ilimizin 2. Lig temsilcisi Hatayspor’un da içinde bulunduğu birçok kulübe ‘Ulusal Lisans’ verdi. Kulüplerin başvuruları, ‘Sportif, Altyapı, Personel, Hukuki ve Mali’ kriterlere göre incelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak, en üst 3 lig olan Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig’deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, ‘Sportif, Altyapı, Personel, Hukuki ve Mali’ kriterlere göre inceledi.

Kurul, gerekli incelemeler neticesinde; Süper Lig’den Teleset Mobilya Akhisarspor, Bursaspor, Kayserispor, TFF 1.Lig’den Çaykur Rizespor A.Ş., Adanaspor A.Ş., Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Adana Demirspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Denizlispor, Samsunspor ve MKE Ankaragücü, TFF 2.Lig’den Amed Sportif Faaliyetler, Nazilli Belediyespor, Fatih Karagümrük A.Ş., Gümüşhanespor, Kastamonuspor 1966, Hatayspor, Menemen Belediyespor, Niğde Belediyespor, Eyüpspor, Tokatspor, Şanlıurfaspor ve Bugsaşspor A.Ş. kulüplerine Ulusal Lisans verdi.