Arsuz Gözcülerspor Play-Off’a Göz Dikti

0
116

gozculer-bldspor32016-2017 Futbol Sezonu Hatay Amatör Kime Süper Liginde play-off’a oynayan takımlar arasında yer alan Arsuz Gözcülerspor (Gözcüler Belediyespor) son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla emin adımlarla, yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Antakya’da oynanan karşılaşmada Ekincispor’u 5-1 mağlup eden Arsuz Gözcülerspor, puanını 10’a çıkarttı. Kulüp Başkanlığını Adnan Ağır, Teknik Direktörlüğünü de Engin Canımoğlu’nun yaptığı Arsuz Gözcülerspor, şu ana kadar oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2’de yenilgi yüzü gördü.

Arsuz Gözcülerspor Kulüp Başkanı Adnan Ağır, hedeflerinin büyük olduğuna dikkat çekerek; “Bundan sonra alacağımız başarılı sonuçların ardından play-off ta mücadele etmek istiyoruz. Bunu başaracak bir kadromuz var” dedi.

Arsuz temsilcisi, Ekincispor’u hem de sahasında 5-1’lik skorla geçerken, günün diğer karşılaşmasında ise grubun güçlü isimlerinden Defne 2013 Spor, Reyhanlı Belediyespor’u sahasında 3-0 yenerek, haftayı galibiyetle kapatan diğer bir takım oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here