İskenderun Belediyespor Gol Oldu Yağdı: 11-0

0
172

iskenderun-bldspor12Karşılaşmayı Ülkemizin Deneyimli Teknik Direktörlerinden Samet Aybaba da İzledi

2016-2017 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Belediyespor, Altınözü Belediyespor’u her iki yarıda atılan gollerle 11-0 yendi.

Hatay bölgesi hakemlerinde Hasan Yüncüoğlu, Ahmet Yapıcı ile Ahmet Deveci’nin yönettiği karşılaşmada İskenderun Belediyespor’un gollerini Alican Tümkaya (3), Doğan Ertaş, Hakan Derin, Ferdi Zemzem, Kenan Ayseki, Velit Kurt, Murat Deliveli, Aydın Işık ile Özkan (k.k.) attı.

iskenderun-bldspor13

Karşılaşmayı Spor Adamları da İzledi

İskenderun Belediyespor ile Altınözü Belediyespor arasında oynanan karşılaşmayı, ülkemizin deneyimli Teknik Direktörlerinden Samet Aybaba, Durmuş Ali Çolak, TÜFAD Başkanı Yaşar Düzen, ülkemizin genç menajerlerinden Alaattin Doğan, aralarında spor adamlarından Levent Erköse, Nahittin Yüksekbaş, Recep Altun, Ali Jop, Ömer Baysalile çok sayıdaki taraftar topluluğu da izledi.

Bu arada Deneyimli Teknik Direktör Samet Aybaba’nın hasret gidermek için geldiği İskenderun’da bazı genç ve yetenekli futbolcuların isimlerini not alması ise dikkatlerden kaçmadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here