Hatay Büyük Erkekler Boks Takımı Antalya’ya İddialı Gidiyor

0
357

boks-takimi1515-19 Kasım 2016 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılacak olan “Türkiye Büyük Erkekler Boks Şampiyonasında” Hatay ilini temsil edecek olan İdareci Antrenör ve sporcu listesi belirlendi. İskenderun Belediye Spor Kulübü ile MKÜ Boks Takımından karma isimlerle oluşturulan Hatay Boks Takımı, Antalya’daki şampiyonaya iddialı gidiyor.

Geçmiş turnuvalarda dereceye giren sporcuların, Antalya’da da ses getireceğine inancını dile getiren Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener; “Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile İskenderun İlçe Müdürlüğümüzün her türlü desteği veren takımımıza güveniyoruz. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile MKÜ Rektörlüğünün de başarılar dilediği boksörlerimizin derecelerle kente geleceğine inancımız tamdır. Hatay Boks İl Temsilcisi olarak her türlü kategorilerde başarılar yakalayan Hatay Boks takımından yeni dereceler bekliyorum” diye konuştu.

Antalya’ya gidecek Hatay Boks ekibi şu isimlerden oluşuyor: Mahmut Ördek (İdareci), Erkan Yılmazbaş (Antrenör), Hasan Erdener (Antrenör), Recep Kızıldağ, Soner Kaplan, Furkan Erdener, Eyüp Konuman, Ertuğrul Yılmaz, Mustafa Kurt, Mehmet Ali Açıkgöz (Sporcular).

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here