Ankara’da Muhteşem Galibiyet!

0
32

İskenderunspor’da İki Golün Sahibi Enes Soy Maçın Yıldızı Oldu

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, Ankara Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmada rakibi Etimesgut Belediyespor’u güzel bir oyun sonunda 2-0 mağlup etti. İskenderunspor’umuzu galibiyete taşıyan golleri 38 ve 69. dakikalarda başarılı golcü Enes Soy attı.

Batuhan Gültek, Bülent Korkmaz ve Mustafa Yüksel hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya her iki takım da temkinli başladı. Rakibini geride karşılayarak kontra ataklarla gol arayan Turuncu-Mavili ekibimiz her iki yarıda bulduğu gollerle 3 puana uzandı.

Turuncu-Mavili ekip ilk golü 38. dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Enes Soy topu ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi. İlk yarı da bu golle konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da kontra atakla gol arayan İskenderunspor ikinci golünü de 69. dakikada buldu. Süleyman’ın sağdan geliştirdiği atak sonunda ceza sahasında topla buluşan ve rakiplerini ekarte eden Enes Soy güzel bir vuruşla da farkı ikiye çıkardı.

İki gole imza atan Enes’in yanı sıra Süleyman Güneş de yaptığı iki asist ile maça damga vuran bir diğer isim oldu.

Hafta içi mesaisinde Ankara deplasmanındaki zorlu mücadeleyi 2 gollü galibiyetle kapatan Turuncu-Mavili ekibimiz puanını 13’e çıkartarak üst üste elde ettiği iki galibiyetle oldukça moral buldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here