“Ankara’da Bir Parka Abdullah Cömert’in Adını Vereceğiz!”

0
110

chp gençlik2CHP Gençlik Örgütleri Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz İskenderun’daydı!

CHP Gençlik Örgütleri Genel Başkan Yardımcısı Emre Yılmaz, İskenderun Gençlik Örgütünün çalışmalarını yerinden takip etmek üzere İskenderun’da bir takım ziyaretlerde bulundu.

Sırasıyla CHP İskenderun İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ile gençlik örgütü yönetimi ve lise komisyonuyla görüşen Yılmaz, son olarak İskenderun İlçe Gençlik Örgütü Başkanı Mehmet Yeşilmen ile yemekte buluşarak örgüt çalışmalarını değerlendirdi.

Görüşmede gezi parkı olaylarına vurgu yapan Yılmaz, gezi parkı olaylarının bir halk hareketi olduğu vurgusunu yaparak, CHP Gençliğinin eylemleri desteklediğini söyledi. Ayrıca gezi parkı eylemlerinde hayatını kaybeden Abdullah Cömert’i unutmadıklarını da ifade eden Yılmaz; “Abdullah’ı devrim şehidi olarak kabul ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Ankara’da bir parka Abdullah’ın adını vererek onu ölümsüzleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Hükümetin gezi eylemleriyle beraber tedirginlik yaşadığını ve örgütlü toplumdan korktuğunu dile getiren Yılmaz, gençlerin yıllar sonra bir arada ve omuz omuza yer almasının, halkı apolitik görenleri ürküttüğünü bununla beraber koltuk endişesi yaşayanların kibirli çıkışları sonucu bu halk hareketinin başarıya ulaştığını söyledi.

Son olarak partide özgürlükçü demokrasinin inşası için çaba harcadıklarını belirten Yılmaz, partideki bu son dönüşümü sağladıkları takdirde başarıya ulaşacaklarının vurgusunu yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here