Anadolu Partisi Adayları Basınla Bir Araya Geldi

0
145

anadolu partisi1Ayhan Kara; “Cumhuriyetin Korunması İçin Yola Çıktık”

Anadolu Partisi Hatay İl Başkanı ve Milletvekili adayları Mado’da basın mensupları ile bir araya geldi. Anadolu Partisi Hatay İl Başkanı Füsun Kavlak Bilgin, İskenderun ve Arsuz İlçe Başkanları ile birlikte Hatay milletvekili adayları Merkez karar yürütme kurulu üyesi Genel Başkan Danışmanı birinci sıra adayı Ayhan Kara, Yeşim Ökten ve Gürcan Kelahmet, partilerin seçim çalışmaları hakkında basına bilgiler verdi.

Anadolu Partisi Hatay İl Başkanı Füsun Kavlak Bilgin, Anadolu Partisi olarak yollarda olduklarını ifade ederek; “Bu ülke çok hain gördüğü gibi, çok kahramanda görmüştür. Çok kahramanlık destanlarına da sebep olmuş bir ülkedir. Hiçbir zaman bu ülkede ümitler tükenmez, tükenmeyecektir, tükenmemeli. Bu ülke kanla yıkanarak bize emanet edildi, vebal borcumuz var. Gençlere bu ülkeyi tertemiz Atatürk Türkiye’sini bırakmak zorunda hissediyorum” dedi.

Anadolu Partisi Hatay Milletvekili Adayı Genel Başkan danışmanı ve Merkez karar Yürütme Kurulu üyesi Ayhan Kara, Anadolu Partisinin, beş iş günü içerisinde 61 ilde örgütlenmiş bir parti olarak çok kısa sürede yapılanmasını tamamlayarak seçime girme başarısın gösterdiğini söyledi.

Kara, 2015 seçimleri için 81 ilde 85 seçim bölgesinde liste verdiklerini 90 yıldır partilerin yapamadığını 90 gün içinde başardıklarını ifade ederek; “Bu bir halk hareketi bunu başarabilmek için gerçekten çok önemli bir alt yapıya ihtiyaç vardır. Televizyonları açıyorsunuz 4 parti. Biz bu 4 partiye alternatif olarak seçmenin karşısına çıkıyoruz. Düşünebiliyor musunuz cumhurbaşkanlığı seçiminde yaşadığımız talihsizliği. Ben Atatürkçü bir adayı desteklemek, seçmek isterim.  Ama önümüze 3 isim çıktı 3 isminde Atatürk’le alakası yok, 3 isminde cumhuriyetle alakası yok” değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye’de parti olarak seçime hazır olduklarını ve çalışmaları da ciddi anlamda sürdürdüklerinin altını çizen Kara; “Ak parti Hükümeti kesinlikle gitmeli. Biz Genel Başkanımız Emine Ülker Tarhan ile Türkiye de siyasi partilerin değil insanların, halkların sözünün geçerli olması ve cumhuriyetimizin de korunması için yola çıktık” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here