Amatör Liglerden Kısa-Kısa Haberler

0
18

Yayladağıspor’da Galibiyet Sevinci: 5-1

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grupta mücadele eden Yayladağıspor’un, Osmaniye Cevdetiye 4. nolu Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmada Osmaniye Önderspor’u 5-1 mağlup etmesi camiasını sevindirdi. Kemal Dizdar, Abdullah Özcan ile Mustafa Özcan’ın yönettiği karşılaşmada misafir ekip Yayladağıspor’un gollerini Selim Kıyılı (2), Mehmet Yılmaz (29 ile Cemal Kamacı attı. Yayladağıspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 19’a çıkartarak grupta ikinci sıraya yükseldi.

Tosyalı İskenderun Engelliler: 79 Muşspor: 51

Bölgemizi Tekerlekli Basketbol Süper Liginde temsil eden Tosyalı İskenderun Engelliler Kulübü, İskenderun Kapalı Spor salonunda yapılan karşılaşmada Muşspor’u 79-51 mağlup etti. Karşılaşmayı izleyen İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, elde ettikleri başarıdan dolayı İskenderunlu Basketbolcuları tebrik etti. Tosyalı İskenderun Engelliler Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Suat Atasever; “Aslan yürekli kardeşlerim çok üstün bir oyunla Muş Sporu 79 – 51 yendi. Yüreğinize sağlık kardeşlerim” dedi.

Payasspor Farkı Seviyor: 7-0

2023-2024 Sezonu Hatay Süper Amatör Küme (B) Grubunda mücadele eden Payasspor, kendi saha ve seyircisi önünde her iki yarıda atılan gollerle gençlerle kurulu Kırıkhanspor’u 7-0 mağlup etti. Payas İlçe Stadında oynanan, Ahmet Fındık, Ahmet Yapıcı ile Metin Lek hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ev sahibinin gollerini Ali Emre Özdemir (2), Mustafa Yılmaz (2), Mert Talip Koldemir, Şehmuz Can ile Aslan Çoban attı. Payasspor Sportif Direktörü Kemal Duman; “Centilmenlik içerisinde geçen karşılaşmada galip gelmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Elde ettiğimiz bu galibiyeti, bizlere her zaman destekte bulunan iş adamı Gökhan Baştuğ’a armağan ediyoruz” dedi.

Dörtyol 2022 FK: 2-İskenderun Yıldızspor: 1

2023-2024 Sezonu Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Dörtyol 2022 FK, Dörtyol ilçesinde yapılan karşılaşmada İskenderun Yıldızspor’u 2-1 mağlup etti. Dörtyol 2022 FK’nın gollerini Niyazi Büyükkal ile Sezgin Yelmer, İskenderun Yıldızspor’un golünü de Koray attı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here