Amacımız Çözüm Odaklı Hizmet

0
142

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya Hamidioğulları, İskenderun Hizmet binasında personelle bir araya gelerek, yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge sorumlusu Taygun Cantürk ile ilgili birim sorumlularının bulunduğu toplantıda bugüne kadar yapılan özverili çalışmaların devam etmesi gerektiğini kaydeden Fen İşleri Daire Başkanı Hamidioğulları; “Bizim amacımız çözüm odaklı hizmet üretmektir. Bu açıdan durmadan yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan tüm birimlerin vatandaşlarımıza hizmet vermek için büyük bir gayretle çalıştıklarına dikkat çeken daire başkanı Hamidioğulları, özellikle saha çalışmalarının istenilen seviyelere gelmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti ve önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi amaçladıkları yeni projelerde aynı şevk ve azmin önemli olduğunu ifade etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve 2.Bölge sorumlusu Taygun Cantürk, Hatay halkına daha iyi hizmet vermek için tüm birimlerin büyük çaba gösterdiğini kaydederek, “Sorumluluk alanlarımızda bize ulaşan her şikâyet, talep ve öneriyi anında değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet etmek ve yeni projeler üreterek hayata geçirmek önceliğimizdir” dedi. Cantürk, Expo 2021, HADO ve İskenderun kent içi trafik sorunu başta olmak üzere önümüzdeki aylarda hizmete girecek projelerin önemine vurgu yaptı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here