Ali Beykoz’dan Hüzünlü Veda!

0
358

spor-ali beykozKırıkhanspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, yönetimle birlikte yaptığı görüşmenin ardından yeni sezon için anlaşma sağlayamadıklarını yayınladığı bir mesajla kamuoyuna duyurdu. Mesajında tüm Kırıkhanspor camiasına veda eden Beykoz, mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi;

“2015-2016 sezonunun ikinci yarısında Kırıkhanspor ile inanılmaz heyecanlı ve puan sıkıntısıyla dolu geçen süreci ligde kalmanın huzuruyla bitirmiştik. 2016-1017 sezonu için de yönetimimle beraber tekrar masaya oturduk, konuştuk. Fakat anlaşma sağlanamadı. Bugün itibariyle Kırıkhanspor’la olan mukavelemi feshetmiş bulunmaktayım. Burada bulunduğum 3,5 ay sürede sevinçlerimizde üzüntülerimiz de olmuştur. Görevimi yapmanın huzuruyla ayrılıyorum.

Her zaman yanımda olan yardımcılarım, Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz, Kulüp Başkanımız Sait İlçin, fazlasıyla emeği olan oyuncularım, yöneticilerimiz, akil heyet, basın mensupları, taraftarlar grubu ve kısacası emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Kırıkhanspor’u seviyorum, her zaman da başarılı olmasını istiyorum. Yapacağım bir şey olduğu zaman telefon kadar yakınım. Allah’a ısmarladık!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here