Tufan Koleji Milli Takıma Sporcu Yetiştiriyor

0
940

spor-su topu1Dörtyol Özel Tufan Koleji öğrencisi Ecehan Gökçe Temel, Sutopu Bayan Milli Takımına girmeyi başardı.

2007 yılında babasının teşvikiyle yüzme sporuna başlayan Ecehan Gökçe Temel, dokuz yıllıdır aralıksız sürdürdüğü yüzme sporunda Sutopu Bayan Milli Takımına girmenin haklı gururunu yaşıyor.

Özel Tufan Koleji’nde İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü’nden Murat Kaptanoğlu’nun nezaretindeki 5 kişilik uzman ekip ve Beden Eğitimi Öğretmeni Rahmi Erdem’in koordinesinde açılan Yaz Okulu Yüzme Kurslarında, minik kardeşlerine yüzme eğitimi verirken görüştüğümüz Temel; “Yüzme sporuna 7 yaşımda babamın teşvikiyle başladım. Bölgesel müsabakalarda dereceler elde edince bu hevesim daha da arttı.

spor-su topu2

Sonrasında sutopuna başladım. Milli Takım elemelerine davet edildim ve hem U-17, hem de U-16 takımlarına kabul edildim. Türkiye Sutopu Bayanlar Milli Takımı’ndayım. Belli bir disiplin altında yaşamak okul başarımı da olumlu etkiledi” dedi.

Özel Tufan Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Rahmi Erdem de Tufan Eğitim Kurumları olarak açtıkları yaz spor okulları sayesinde kulüplere ve Milli Takımlara sporcu kazandırdıklarına dikkat çekti. (Haber: Sedat İskenderoğlu/Dörtyol)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here