Ak Partili Vekillerden Heyelan Bölgesine Ziyaret

0
158

dörtyol ziyaret1Türkoğlu: “Devletimiz Bütün İmkânlarını Seferber Etmiştir”

Ak Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu ve Adem Yeşildal, Dörtyol’da yaşanan heyelanın etkisi altında kalan bölgelerde incelemelerde bulundu. Milletvekillerinin bölgedeki incelemelerine İl Başkanı İsmail Kimyeci, Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan, İskenderun İlçe Başkanı Dr. Uğur Feriz, Hatay İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Gülen, Hatay İl Genel Meclis Üyesi Hasan Uzun, Antakya marsbahis Belediye Başkanı Lütfi Savaş, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Altınçağ Belediye Başkanı Yaşar Düz ve bazı partililer de eşlik etti.

Milletvekilleri ve beraberindeki heyet, selin vurduğu Karakese Beldesi’ni gezerek, vatandaşlarla bir araya geldiler. Heyet, daha sonra Çökek Yaylası’nda da heyelan sebebiyle göçük altında kalan yerlerde de inceleme yaptı. Heyet adına konuşan Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Çökek’te heyelanın yaşanmasının ardından olaya anında müdahale ettiklerini söyledi.

dörtyol ziyaret2

Türkoğlu devletin bütün imkânlarının seferber edilmek suretiyle yaraları sarmak adına yoğun bir çaba sarf edildiğini belirterek; “Şu an itibariyle Çökek Yaylası ile Topaktaş Yaylası arasındaki kapalı yol ile Çökek Yaylası ve Karakese Beldesi arasında heyelan nedeniyle kapanan yolları teker teker açtık ve vatandaşımızın yol emniyetini sağladık” dedi. Türkoğlu Dörtyol, Erzin, Payas, Yeşilköy, Altınçağ, Kuzuculu, Karakese ve Antakya Belediyesi ile köy hizmetleri ekiplerinin yoğun gayretleri ve halkın da desteği ile yaraların sarıldığını, genel problemlerin önemli ölçüde çözüldüğünü de belirtti.

Hatay Milletvekilleri ve beraberindeki heyet daha sonra heyelan nedeniyle vefat eden vatandaşların ailelerinin acısını paylaştı ve ailelere başsağlığı diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here