Ak Partili Vekil Karasayar, İGC’yi Ziyaret Etti

0
74

akp-igc ziyaret1“7 Haziran’a Kadar Hep Beraber Koşacağız”

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar beraberinde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun ve ilçe yönetimi, bazı meclis üyeleri ile birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezini ziyaret etti.

Milletvekili Karasayar ve beraberindeki heyet, cemiyetin kapısında İGC Başkanı Şehmus Aslan ve yönetimi tarafından karşılandı. Misafirlerini sıcak bir ilgiyle karşılayan Cemiyet Başkanı Şehmus Aslan; “Bu zor süreçte, yoğun tempoda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bu zor ve yoğun süreçte sizlere başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Milletvekili Karasayar, ilk olarak, milletvekili olarak geçmiş görev yıllarında verdikleri katkılarından dolayı İskenderun basınına teşekkür etti. Milletvekili Karasayar; “Her zaman bizim gözümüz, kulağımız oldunuz. Bizlere ilettiğiniz eksiklikler ve sorunlara göre biz de hareket ettik. Bölgemizin eksiklikleri konusunda, Ankara’da günlük takiplerle 165’e yakın projeyi bölgemize kazandırdık” dedi.

Kentimize Daha Çok Proje Kazandıracağız

Seçim değerlendirmesi yapan Vekil Karasayar; “Bundan sonraki süreçte yapılan ve yapılma aşamasında olan projeleri devam ettirerek bölgemize ve kentimize hizmet etmek istiyoruz. Seçim bu yüzden önemlidir. Koalisyon olması durumunda sıkıntılar yaşanması kaçınılmazdır. Bize güvenen halkımıza 7 Haziran’dan sonra istikrarlı hükümet hizmetlerini taşımak istiyoruz. Bugüne kadar İskenderun’a sayısız proje kazandırdık. Amanos Tüneli son aşamaya geldi. 100 bin dekar araziyi yatırıma açacağız. Hedefimiz yatırımcı sayısını bölgede arttırmaktır.

akp-igc ziyaret2

Yerli ve yabancı yatırımcıları bölgemize çekerek istihdam sorununu çözeceğiz. İşin, ekmeğin artması için mücadele edeceğiz. Arsuz yolu projesini sonlandırınca turizm yatırımları için projeler üreteceğiz. En büyük hayalimizden biri kentimize üniversite kazandırmaktı. Bunu gerçekleştirdik. Ayrıcalıklı olsun istedik, Teknik Üniversite oldu. Fakülte ve enstitüleriyle dünya standartlarında bir üniversite olacak. Hep birlikte kentimizi daha çok projeye kavuşturmak için halkımızın ve basınımızın desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Başkanlık Sistemi Kırılma Noktası

Başkanlık sistemini de sonuna kadar desteklediklerini ifade eden Vekil Karasayar; “Dünyanın en büyük havaalanı, en büyük köprüleri inşa ediliyor. Dünyanın en büyük projeleri ülkemizde hayata geçiriliyor. Güçlü Türkiye’yi parlamenter sistem taşımıyor. Başkanlık sistemi kırılma noktası. Darbe anayasası yerine halkın anayasasını koyarak başkanlık sistemini getirmeliyiz. Bunun için destek istiyoruz. 7 Haziran’a kadar hep beraber koşacağız” dedi.

Karasayar bir soru üzerine CHP’nin ekonomi politikalarını hayalden öte olarak değerlendirdi ve  “Biz CHP’den memnunuz. Halk bunları duydukça itibar etmiyor. Çünkü gerçekleşmesi mümkün olmayan projeler peşindeler. Zaten sadece 4 yıllık bir iktidar beklentisindeler ama 4 gün bile iktidar olamazlar” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here