Ak Partili Özel, Ortodoks Kilisesini Ziyaret Etti

0
238

Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel, seçim çalışmaları kapsamında, İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesini ziyaret etti. Ortodoks Cemaati Vakfı Başkanı Can Teymur ve yönetimi ile cemaat üyeleri tarafından karşılanan Özel, sıcak ve samimi karşılamadan ötürü teşekkür etti.

Nazik ziyaretlerinden ötürü,  Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel ve partililere, yönetim ve cemaat adına teşekkür eden Vakıf Başkanı Can Teymur; “Ülkemiz Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimleri dolayısıyla yoğun bir aktivite içerisinde. Bu mübarek günlerin hemen arkasından bu seçimlerin oluşu ayrı bir özellik, ayrı bir güzellik taşıyor. İskenderun Ortodoks cemaati olarak tüm partilerimizin değerli mensuplarına ve bu arada çok değerli Ak Parti adaylarına canı gönülden başarılar diliyorum. Seçimin ülkemizin saadeti, mutluluğu, başarısı için hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu ve tüm İskenderunluların ramazan Bayramlarını kutladı.

Samimi karşılamadan ötürü şükranlarını ileten Ak Parti Hatay Milletvekili Adayı Abdulkadir Özel de; “Bizleri burada, bu güzel ortamda misafir ettiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Seçimler umarım, ülkemiz, devletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olur. 24 Haziran’da olması sakin, huzur, bereket dolu günlerin hemen akabinde olması ve kampanyanın bu dönemde geçmesinden ayrıca memnunuz. Zaten bir barış iklimi olan Hatay’ımızda bu seçim bu mübarek günler vesilesiyle çok daha huzurlu ve esenlik içerisinde geçiyor. Bütün siyasi partiler ve ülkemiz açısından hayırlara vesile olur diye temennide bulunuyorum.

İnşallah önümüzdeki günler Türkiye’mizin büyümesine kalkınmasına, refahına, huzuruna, barış ve kardeşlik iklimine, daha da güçlenerek bölge barışını tesis edecek daha da güçlü bir ülkeye dönüşmesine vesile olacak siyasal hamlelere vesile olur diye dua ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Karşılık samimi bir sohbet ortamında devam eden ziyarette, Hatay’ın kültürel zenginliğinden, birlikte yaşama kültüründen ve güzelliğinden söz edilerek, bu birlikteliğin asla bozulmaması temennisinde bulunuldu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here