Ak Partili Güler’den DTO’ya Ziyaret

0
111

“Hedefimiz Birlikte Hizmet Üretebilmek”

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Pakize Ulutaş Kurtul ve yönetimi, il yöneticileri, İskenderun Belediye Başkan Aday Adayları ile birlikte İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ni ziyaret etti

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, denizcilik alanında yapılması gereken çalışmalar hakkında konuştu.

İskenderun’da denizcilik alanında sorunları ve yapılması gereken eksiklikleri bildiklerini kaydeden Güler; “Hatay, İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en büyük lojistik bölgesidir. 2014’te 63 uluslararası nakliye firması birleşerek Hatay ro-ro firmasını kurduk. Kurulması çok zordu. Çünkü gemiyi ve denizi bilmeyen birbirine rakip kişiler bir araya gelecekti. 2 yıl kiralık gemilerle çalıştık. Daha sonra şirketin başkanı olarak İtalya’ya giderek bir gemi satın aldım. Bu gemi kendi özelliklerine göre Türkiye’nin en büyüğü.

Geminin adını Habib-i Neccar koyduk. İşleri yetiştiremediğimiz için Rusya’dan Beyazıt Bestami adını verdiğimiz bir gemi daha satın aldık. Önümüzdeki günlerde İskenderun Körfezine gelecek. Hataylıları 2 gemi sahibi yapmış olduk. Bu başarının nedeni şeffaflık, dürüstlük ve istişaredir.

Hedefimiz hep birlikte Hatay’ımıza güzel hizmetler yapabilmek ve birlikte hizmet üretebilmek. İnşallah dönemimiz nasip olursa burada daha çok bir araya gelip istişare edeceğiz” diye değerlendirmelerde bulundu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu; “Ziyaretinizden dolayı çok memnuniyet duyduk. Denizcilik ve turizm anlamında hep birlikte İskenderun’umuza faydalı olmak adına güzel çalışmalar içerisinde olacağımızı umuyorum. Sizinde denizcilik sektörünü çok iyi bildiğinden dolayı eksiklerini gördüğünüzü biliyoruz. Umarım hep birlikte bu güzel çalışmaların içinde oluruz. Tüm adaylar gibi size de seçimlerde başarılar diliyoruz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here